Elektriker Vesterbro​

Vores dygtige elektrikere står klar til, at rykke ud og hjælpe dig dine el-installationer på Vesterbro. Har du behov for et el-tjek, reparation af kredsløb eller opsætning af IT og netværksinstallationer? Vi kan hjælpe dig med alle udfordringerne. Idag servicerer vi over 3.000 glade og tilfredse kunder, herunder også på Vesterbro, hvor vi står til rådighed for både private, virksomheder og det offentliges behov for en el-installatør. Storkøbenhavns EL har eksisteret i el-branchen i rigtig mange år og har den fornødne know-how med over 20 års erfaring og 100% autoriserede elektrikere.

Har du akut behov for en elektriker på Vesterbro, så ring eller book en tid direkte på siden. Herefter vil vores el-installatør give dig et ring, med henblik på en løsning og et tidspunkt, hvor han kan komme ud og udføre opgaven. Alt el-arbejde udføres af dygtige autoriserede elektrikere, der er din sikkerhed for en god løsning, der lever op til højeste standard. Hos Storkøbenhavns EL lægger vi stor vægt på gode løsninger og en god service. Vi vil altid gøre vores bedste for at blive din foretrukne elektriker på Vesterbro.

Skal vi ringe dig op?

Alt du skal gøre er, at udfylde dit navn og telefonnummer. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

EL-priser og kvalitetsbevidste services

​Storkøbenhavns EL leverer ikke kun løsninger af høj kvalitet. Når du handler med os er du ovenikøbet sikker på yderst konkurrencedygtige el-priser. Bor du på Vesterbro, så kan vores el-installatør komme ud til et el-tjek indenfor meget kort varsel. Vi rykker ud hele døgnet og hvis weekenden passer dig bedst, så er det her vi kommer på besøg. Du aftaler selv et fast tidspunkt med elektrikeren og behøves ikke engang at være hjemme, imens vi udfører opgaven på din bopæl. Inden vi tager derfra, sikrer vi, at løsningen virker og lever op til dine forventninger.

Services vi tilbyder på Vesterbro:

  • Grundigt el-tjek og eftersyn
  • Simple og avancerede el-installationer
  • Alarm og videoovervågning
  • Installation af dør-telefon
  • Opsætning af IHC-styring
  • IT og netværk installationer
  • Opsætning af nye klimaanlæg
  • Mfl. elektriker services på Vesterbro

Ring på 69 13 13 83 såfremt du har spørgsmål til vores services.

Høj service & kvalitet

​Med Storkøbenhavns EL får du både kvalitet og en billig elektriker på Vesterbro. Vores løsninger har et 360-graders perspektiv og vi vil sikre dig markedets bedste løsning.

El-firmaet og teamet består idag af 13 dygtige el-installatører, alle autoriseret og med over 20 års erfaring fra el-branchen. Vi har kapaciteten til at udføre små og store el-installationer.

Hvis du har brug for sparring og rådgivning omkring dine el-behov, så ring til os uforpligtende og gratis idag og få en snak med vores elektriker på Vesterbro.

Få et uforpligtende tilbud

​Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende og gratis tilbud, så ring nu på 69 13 13 83. Husk også at du kan booke tid direkte på hjemmesiden eller skrive via vores kontaktside. Vi glæder os til at imødekomme dine behov!

Om Vesterbro: Vesterbro er en funktionel bydel i København med 35.213 indbyggere og har blandt nogen, opnået status som et smart sted at bo, i takt med den seneste byfornyelse.

Hvorfor vælge Stor​københavns-EL A/S ?

25

Års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring som autoriseret el-installatør.

24/7

Vi har døgnåben 

Ved akut behov, kan du altid ringe til os på 69 13 13 83.

vi er

Udtalelser fra vores kunder

"Rigtig god service"

Rigtig god service.
​Kan varmt anbefale firmaet.​ 

Søren Jespersen

"Dygtige folk"

Tak for godt arbejde, og en fin vejledning. Dygtige folk, tak!.

Steffen Mehlbye

"Et pænt stykke arbejde"

Tak for et rigtig pænt stykke arbejde at i har udført. Prisen var også god.

Grethe Steffensen